Trolling Master Bornholm 2018

Flere blanke fisk - 14. årgang

Trolling Master Bornholm er Nordeuropas største lystfiskerkonkurrence, som i 2018 finder sted

2.-5. maj

med omdrejningspunkt påTejn havn. Byfest, havnefest og fiskerstævne i eet. Det er 14. gang, dette storstilede arrangement afholdes.

Åbent for online registrering fra 1. oktober 2017!

Åbent for booking af færge fra 29. september 2017!

Regler for TMB 2018, klik her!

Mere om arrangementet vil komme på denne side, efterhånden som de bliver kendt. Se også TMB's officielle hjemmeside.

Nedenfor kan du læse noget om, hvordan det plejer at være - men ændringer kan altså forekomme. Vælg evt. i menuen til venstre og læs om tidligere år.

En stor del af Tejns og Sandkås' indbyggere er på stikkerne sammen med de op imod 1000 fiskere og deres supportere.

350 både - nogle med 500 hestekræfter på hækken - sejler ud onsdag kl. 12.00 og de andre dage kl. 7.00, og kommer hjem inden kl. 18.30.

Kl. 17.30-19 kan man følge vejning og måling af de mange flotte fisk, og efter nyhederne kl. 19.30 sender TV2/Bornholm dagens show direkte fra værftshallen med de største fisk og dagens præmieoverrækkelse, lørdag overrækkes desuden præmierne for hele ugens konkurrence.

Læs om alt det praktiske i Tejn Borgerforenings og Tejn Idrætsforenings velkomstfolder. Her kan du læse om

• det, der sker på kajen
  • hvordan du får noget at spise
  • programmet for de enkelte dage
  • og meget mere.

Se også her...

Trolling Master Bornholms officielle hjemmeside står om tilmelding, deltagere, regler, præmier osv. osv.

Følg direkte TV-transmissioner fra konkurrencen.

Se fiskernes egne videoer YouTube.

Vær med til at få det hele til at ske! Mange borgere i Tejn og omegn stiller op og udfører på frivillig basis de mange små og store og meget forskelligartede opgaver, der skal løses for at kunne afvikle så stort et arrangement i en mindre by som Tejn. Læs her, hvordan du kan være med.

Billede af fiskemaskinerBillede af både, der venter på startSå går starten!Billede af indvejede laks

15.9.2017 Tejn Borgerforening, c/o Brita Hansen, Lærkeløkken 6, tlf. 56 48 16 70.  E-mail Webmaster