Trolling Master Bornholm - praktiske oplysninger

Det sker der også
under Trolling Master Bornholm

Bådene og deres besætninger er på vandet i dagtimerne. På landjorden er supportere, tilskuere og mange andre efterladt. Hvad skal de så lave? Og hvad med fiskerne efter hjemkomst?

Alle skal have noget at spise og drikke, og dagens oplevelser skal bearbejdes, ligesom det kunne være, nogen skulle have nyt fiskegrej eller andet til båden eller personligt udstyr. Disse behov forsøger Tejns foreninger, lokale handlende m.fl. at imødekomme.

På kajen er der restaurationstelt (læs mere nedenfor), pølsevogn, burgerbod og isvogn m.m., skærsliber samt mange boder med fritidsbåds-, lystfisker- og andet fritidsrelateret grej. Og på eller nær havnen står byens forretninger klar til at servicere jer alle.

I værftshallen kan du på storskærme følge de direkte udsendelser fra fiskepladserne på havet, se de opdaterede vejrudsigter, og om aftenen løber et show over scenen med vejning af de største fisk og fordeling af dagens præmier for største fisk, bedste båd osv.

Med dejlig udsigt over Østersøen kan du også nyde vildmarksbadet, som er gratis at benytte under Trolling Master Bornholm og vil være opvarmet onsdag-lørdag efter kl. 17.30, eller hvad med en dukkert i havet og derefter en tur i saunaen (også gratis)?

Se også længere nede på siden og i velkomstfolderen.


Forplejning

Der er mulighed for at invitere familien på aftensmad og forfriskninger i madteltet og de forskellige boder på havneområdet og i værftshallen hver dag fra onsdag (burgerboden fra mandag og pølsevognen fra tirsdag) til og med lørdag.

Dagens menu (kl. 18-20):
PRISER pr. portion:
90 kr for hovedret, salatbar
30 kr for dessert (fredag).

Vi har også lunchboller, burgere og pizza, kaffe og andre drikkevarer, kage osv.

Se mere om tider, priser og udvalg i velkomstfolderen. Åbningstider for telt og boder her.

HUSK at købe madbilletter (evt. til flere/alle dage) senest dagen før eller samme morgen - fås på pladsen eller ved at ringe til Mimi på 2022  1857.

Onsdag kl 8-11 er der Brunch til 80 kr. Bestilles sammen med tilmelding til Trolling Master Bornholm eller hos Brita, tlf. 5648 1670, mobil 6128 1670  eller e-mail

Lørdag, kl. 15-16.30: Bornholms længste kaffe-/kagebord i restaurationsteltet. Pris: 40 kr, børn under 15 år: 20 kr.

Du kan proviantere fra tidlig morgen i Brugsen, der ligger direkte på havnen.


Mangler du et sted at bo under Trolling Master Bornholm, er der nogle ideer her.


Læs i kalenderen om andre arrangementer på eller i nærheden af havnen i trolling-perioden.

 

 

Billede af fiskemaskinerBillede af både, der venter på startDer er mange boder med fiskegrejSå går starten!Billede af indvejede laks

 

19.3.2019 Tejn Borgerforening, c/o Brita Hansen, Lærkeløkken 6, tlf. 61 28 16 70.  E-mail Webmaster