Tejn Borgerforening

Tejn Borgerforening varetager lokalområdets interesser. Foreningen afvikler forskellige arrangementer, som styrker sammenholdet i Tejn og støtter lokalområdets aktive foreninger. Foreningen driver

Vi har også en velkomstkomité, som kommer ud til ny-tilflyttere i Tejn; de bliver budt velkommen og modtager en velkomstfolder med oplysninger om aktiviteter i lokalområdet.

Mere om formål, bestyrelse, generalforsamling osv.

Sådan bliver du medlem eller fornyr dit medlemskab:
Årskontingentet er 100 kr pr. husstand, som betales i februar til vores konto i Danske Bank, reg. nr. 4720 konto nr. 6112218, med Mobile-Pay til nr 61 28 16 70 eller kontant til kassereren eller formanden, se her.

TejnestiftenTejnestiften

Et af de tiltag, som er med til at samle tejneboene er bladet Tejnestiften, som udkommer fire gange om året.

Læs det nyeste nummer her! (.pdf-fil, der skal læses med Acrobat Reader).
Læs, hvordan du får Tejnestiften direkte i din Indbakke, og find gamle numre her!

8.5.2016 Tejn Borgerforening, c/o Brita Hansen, Lærkeløkken 6, tlf. 56 48 16 70.  E-mail Webmaster