Om Tejn Borgerforening

Tejn Borgerforening varetager lokalområdets interesser, herunder borgerne, erhvervslivet og turismen. Som medlemmer kan optages alle, der er interesserede i foreningens arbejde.

Foreningen afvikler forskellige arrangementer, som styrker sammenholdet i Tejn. Den afvikler og deltager også i arrangementer for at skaffe penge med det formål at støtte lokalområdets aktive foreninger. Faste punkter på årsprogrammet er fx søndagsmatinéer, lokalhistoriske møder, assistance til TIF ved Trolling Master Bornholm, Hammershus-Fair Trade-koncert og julemesse, stensamling på Tejnepynten, roser på rundkørslen, Skt. Hans-bål, byens juletræ og anden julepynt. Se detaljer i kalenderen. Kom og vær med - er du fx ny i byen, er det en god måde at lære os at kende på!

Foreningen driver som en afdeling byens samlingspunkt, Tejn Medborgerhus, og har i 2009 oprettet en lokalhistorisk afdeling, som driver Tejn lokalhistoriske Arkiv, der har til huse i medborgerhuset sammen med foreningens bibliotek.

Foreningen udgiver Tejnestiften, som omdeles eller sendes pr. e-mail til medlemmerne og er fremlagt i Brugsen m.m.

Foreningens vedtægter finder du her.

Se indkaldelser, referater osv. vedr. foreningens møder, herunder generalforsamlinger.

I bestyrelsen sidder p.t.:

Formand Brita Hansen, Lærkeløkken 6, tlf. 5648 1670, e-mail: formand@tejnborgerforening.dk

Næstformand Finn Pedersen, Pærebakken 32. tlf. 5648 0258, e-mail: finnerikpedersen@godmail.dk

Kasserer Bente Friis, Tejnvej 79, tlf. 5648 0809, e-mail: bentefriis28@gmail.com

Sekretær Anne Hegner, Pæregårdsvej 3, tlf. 4793 7374, e-mail: anneb.hegner@gmail.com

Best. medlem Birthe Madsen, Ndr. Strandvej 39, tlf. 5648 0544, e-mail: olskerpilegaard@privat.dk

Best. medlem Kirsten Gehrke, Ndr. Strandvej 123, tlf. 2972 1933, e-mail: kgtejn@gmail.com

Lokalhistorie: Lise Kristiansen, Ndr. Strandvej 2C, tlf. 3020 9413 e-mail: lktejn@gmail.com

Suppleant Lise Nielsen, Åløkken 2

Suppleant Vera Arvidsen, Smedeløkken 16.

22.2.2017 Tejn Borgerforening, c/o Brita Hansen, Lærkeløkken 6, tlf. 56 48 16 70.  E-mail Webmaster