Mere om Tejn

Her kommer oversigter over foreninger, erhvervsvirksomheder osv samt links til websteder, som kan være nyttige, hvis du vil vide mere om Tejn ...

Læs fx:

Se eksempler på, hvad du kan foretage dig i lokalområdet i Tejn Borgerforenings regi, og hvad andre arrangerer. Ting, der sker i nærmeste fremtid, vil ofte fremgå af arrangementskalenderen.

Få opdaterede vejrudsigter på dmi.dk: Vejrudsigten for Tejn og omegn.

Hjertestartere i Tejn--Sandkås-Olsker

Det er vigtigt, vi alle ved, hvor vi kan finde en hjertestarter i lokalområdet, hvis vi skulle stå i en situation, hvor det er nødvendigt med hurtig hjælp. Der findes 6 hjertestartere i Tejn og Olsker:

• Udvendigt på Bornholm Fisks (tidl. Espersens) kontor på havnen, Vestkajen 5.
  • Udvendigt på Tejn Medborgerhus, Ndr. Strandvej 31.
  • I entreen på Tejn Rådhus (BRK, Teknik og Miljø-forvaltningen), Skovløkken 4. Adgang i åbningstiden.
  • I entreen på Børnehuset, Kildesgårdsvej 1 (ovenfor kirken). Adgang i åbningstiden.
  • Udvendigt på Kildebakken, ved hovedindgang til højre i skolegården, Kildesgårdsvej 19.
  • Udvendigt på Vej og Parks plads på Dalegårdsvej 8 B i Olsker.

Se åbningstider og hjertestartere længere væk på: hjertestarter.dk.

Tejn hører til Olsker sogn og har egen kirke fra 1940.                  Tejn Kirke

Se oversigt over kirkelige handlingersognets hjemmeside.

Børnekor: Kor for elever fra 2. til 4. klasse. Koret øver onsdage klokken 15:15 i Tejn Kirke ca. 1 time frem. Korleder er Zarina Drejer, som assisteres af sognepræst Kristoffer Nielsen

6.6.2017 Tejn Borgerforening, c/o Brita Hansen, Lærkeløkken 6, tlf. 56 48 16 70.  E-mail Webmaster