Hvad, hvor, hvornår i Tejn

Arrangementer i Tejn

Vi forsøger at holde øje med, hvad der rører sig i Tejn og omegn. Men vil du være sikker på at få dit arrangement med her, så kontakt Tejnestiftens redaktør (tlf. 56 48 16 70) eller webmaster.

Prøv at klikke på arrangementerne - nogle gange får du en udvidet beskrivelse. Klik på arrangørens navn for at komme til deres hjemmeside eller anden information, og klik på stedet for at få mere at vide om det.

Faste dage     Aktiviteter på faste ugedage, se her.
Måned Dag Kl. Hvad, hvem Hvor
Juni 18. Fra 14 Filmsoptagelse - se mere på facebook. Fantastiske Fællesskaber. Tejn Borgerforening Tejn Medborgerhus
  23.   Skt. Hans aften. Tejn Borgerforening Tejnepynten
Juli 21.-29.   "Kunsten stiger i Tejn". Udstilling af lokale kunstnere Tejn Medborgerhus