Trolling Master Bornholm - lokal overnatning

Læs her om lokale tilbud om overnatning

Et arrangement af denne størrelse er en stor belastning af lokalområdets overnatningssteder. Vi anbefaler, at du booker overnatning fra år til år.

Hvis du er sent ude, er her nogle muligheder (i uprioriteret orden). Du skal selv kontakte overnatningsstederne, og Tejn Borgerforening eller Trolling Master Bornholm påtager sig ikke ansvar for kvalitet osv. vedr. stederne eller dine aftaler med dem.

Olsker, Stenløsevej 16, 3770 Allinge (ca. 5 km fra Tejn havn):

Vi bor lige bag Olsker, 2 km ude på landet. Her er en lille god lejlighed på loftet og masser af udenomsplads.

Grethe Larsen og Frank Henriksen

Sandkås, Tejnvej 42, 3770 Allinge (ca. 2 km fra Tejn havn):

3 dobbeltværelser udlejes. God plads til bil og bådtrailer.

Kontakt Bent Kjærholt

Sandkås, Tejnvej 52, 3770 Allinge (ca. 2 km fra Tejn havn):

Sândkaas Badehotel er et charmerende badehotel i smukke gamle rammer beliggende ved Bornholms smukke nordlandske klippekyst og strand med udsigt til Østersøen, solopgang, Christiansø og Gudhjem.

I fobindelse med Trolling Master Bornholm 2019 tilbyder de en rabat på 15% på prisen ved bestilling af minimum to nætter med morgenmad. I skrivende stund (15. marts) er der 4 værelser tilbage.

mail@sandkaasbadehotel@gmail.com.
www.sandkaasbadehotel.dk

Sandkås, Tejnvej 67, 3770 Allinge (ca. 2 km fra Tejn havn). Huset ligger direkte ud til kysten, og man kan derfor gå ad kyststien til havnen på ca. 20 min.

Huset består af et hovedhus og et anneks. Der er dobbelt soveværelse i begge, -hvert med bad og toilet.

Kontakt Annette Michaelis

(ca. 6,5 km fra Tejn Havn):

Murermestervilla med 4 soveværelser udlejes.

Kontakt Jeanne Oakman
Mob. 2896 3035
e-mail: ro@mail.dk
for yderligere oplysninger.