Tilflytter i Tejn

Tejn Borgerforening byder nye borgere i lokalområdet velkommen!

TejnePakken
er en velkomstgave fra de erhvervsdrivende i Tejn, der på den måde byder velkommen med sponsorbidrag til nye tilflyttere. Der er forskellige pakker til ejere og lejere.

Se pakken til ejere her. Pakken til lejere er magen til men indeholder ikke bidrag fra håndværkerne.

TejnePakken udleveres af velkomstkomitéen; den skal underskrives af et medlem af komitéen og gælder 1 år derfra. Pakken er personlig og kan ikke overdrages til andre.

Opfordring:

Velkomstkomitéens formand er Anne Marie Sonne-Pedersen, tlf. 56 48 19 60, e-mail: anne_sp@hotmail.com.

Giv Anne Marie besked, hvis I bemærker, at der kommer liv i et hus, der har stået tomt i kortere eller længere tid.

Læs om det tilflytterarrangement, Borgerforeningen holdt i 2013.

28.10.2016 Tejn Borgerforening, c/o Brita Hansen, Lærkeløkken 6, tlf. 56 48 16 70.  E-mail Webmaster