Årets flotteste juleudsmykning i Tejn-området

Tejn Borgerforening har i 2013 optaget en ny tradition: Valget af det hus, der er flottest udsmykket udendørs med lyskæder og alt, hvad der bimler og bamler.

Vinderen vil få overrakt et diplom med et billede af huset, så årets udsmykning er fastholdt for eftertiden.

Har du et godt forslag til en kandidat til den ærefulde udnævnelse? Send husets adresse med billede i en god kvalitet/opløsning i en e-mail til borgerforeningens formand. Du behøver ikke underrette ejeren/beboerne af huset, da overrækkelsen af dipomet gerne må komme som en overraskelse. Billeder af husene vil selvfølgeligt ikke komme her på websitet før ejeren har givet sin tilladelse.

Se de flotte huse fra de forskellige år ved at vælge i menuen til venstre.

7.1.2015 Tejn Borgerforening, c/o Brita Hansen, Lærkeløkken 6, tlf. 56 48 16 70.  E-mail Webmaster