Filmpremiere: " Fiskerne" i Tejn

 

Efter at have researchet og filmet over to år kunne Erik Grønvang Nielsen og Tejn lokalhistoriske Arkiv den 27. november 2013 præsentere filmen "Fiskerne" for de ultimative dommere: Tejneboene.

Det skete i et Tejn Medborgerhus fyldt med spændte tilskuere til trods for, at arrangementet kun havde været annonceret i en god uges tid.

Filmen er bygget over interviews med to fiskere, der var aktive i en periode fra en gang i 1930'erne til begyndelsen af 1970'erne, og som ikke går af vejen for en god historie. Også andre tejnebo bidrager til fortællingerne om hændelser på havet og i havn fra fremgang til katastrofer.

Fortællingerne ledsages af gamle billeder og filmklip, som Erik Grønvang Nielsen har støvet op på Bornholms Museum, Bornholms Ø-arkiv og Tejn lokalhistoriske Arkiv, i hvis regi præsentationen af filmen skete.

Filmen har efterfølgende fået gode "anmeldelser" fra de tilstedeværende.

Bestil

filmen nu og kom med i første oplag: Send en e-mail til Tejn lokalhistoriske Arkiv med navn og adresse. Filmen kan afhentes eller sendes. Hvis du ikke bruger e-mail, kan du ringe til Michael Thunberg på tlf. 23 31 66 33.

Afhentet koster filmen 100 kr.

 

1.12.2013 Tejn Borgerforening, c/o Brita Hansen, Lærkeløkken 6, tlf. 61 28 16 70.  E-mail Webmaster